Baner

3. 3. 2019.

Rok za prijavu kup natjecanja 2. travnja

Obavještavaju se županijski savezi kako je posljednji rok za prijavu Kup natjecanja HPS-u u ponedjeljak 2. travnja 2019. godine, do 17:00 sati. Budući je obveza HPS-a do 13. travnja objaviti tablicu s brojem ekipa koje svaki županijski savez ima pravo poslati na Završnicu kupa RH, gore navedeni datum je posljednji rok do kojega se može prijaviti Županijsko kup natjecanje.

Za prijavu je potrebno poslati samo popis ekipa koje sudjeluju u kupu, pri čemu treba obavezno uz svaku ekipu navesti u kojoj ligi nastupa (1. 2. ili 3.) te posebno odvojiti ili označiti ženske ekipe. Link na obrazac

Prijava se treba poslati putem e-maila na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Podsjećamo da je sudjelovanje u Kup natjecanju obavezno za sve prvoligaške i drugoligaške ekipe, odnosno za sve ženske ekipe u županijskim savezima u kojima se igraju zasebne ženske lige.                                            

Oni županijski savezi koji nisu uplatili kotizaciju za Kup na početku sezone (zajedno s kotizacijom za ligaško natjecanje), dužni su uplatiti kotizaciju u iznosu od 150,00 kn po ekipi koja sudjeluje u Kupu.

Janje Next Team pobjednice 25. Kupa RH

Ukoliko se za Kup prijavi neka nova ekipa koja ove sezone nije sudjelovala u ligaškom natjecanju tada je potrebno poslati “Prijavnicu za ekipno natjecanje” za tu ekipu, te obaviti registraciju svih novih igrača koji nikada prije nisu bili registrirani u HPS-u. Podjećamo da su ekipe u Kup natjecanju dužne nastupiti samo s igračima koji su za njih bili registrirani ove sezone, a mogu se pojačati samo s igračima koji ove sezone nisu bili registrirani niti za jednu drugu ekipu.

Također skrećemo pažnju da igrači koji se za neku ekipu registriraju samo za Kup natjecanje (nisu odigrali nijednu utakmicu u ligaškom dijelu natjecanja), za sljedeću sezonu stječu kategoriju kao i svi ostali igrači iz te ekipe, dakle u skladu s ostvarenim rezultatom te ekipe u ligaškom natjecanju (iako oni nisu nastupili u ligaškom natjecanju).

Već je poznato da je vodstvo HPS-a u kalendaru natjecanja od ove godine vratilo Završnicu kupa RH u mjesec svibanj. Razloga za to je bilo više, a jedan od glavnih razloga je bila situacija da su u novoj sezoni pojedini igrači mjenjali ekipe, pa smo imali slučaj da u Završnici kupa igraju protiv svojih suigrača iz ekipe u novoj sezoni.

Janje Alfa Team pobjednici 25. Kupa RH

Kao što je u uvodu već spomenuto HPS će do 13. travnja objaviti tablicu s brojem ekipa koje svaki županijski savez ima pravo poslati na Završnicu kupa RH. Posljednji rok županijskim savezima za prijavu ekipa koje su izborile pravo nastupa na završnici je 6. svibnja 2019. godine.

Copyright © 2019 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates