Home » Hrvatska

EKIPNO PH 2010. – Senj, Sportska dvorana Robert Barbić Beli, 21. do 23. svibnja

24 svibnja 2010 komentiraj vijest
Ekipni prvaci Hrvatske - Panda Argument i Posejdon 2

Ekipni prvaci Hrvatske - Panda Argument i Posejdon 2

Prvaci Hrvatske Posejdon 2 i Panda Argument

Napisao: Željko Đođo

Proteklog vikenda u Senju je održano 17. po redu ekipno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu koje je privuklo blizu 600 pikadista iz cijele Hrvatske, odnosno ukupno 84 ekipe koje su se borile za titule državnih prvaka.

Kompletni rezultati

Ekipno PH 2010 – Ženska liga…….(xls)

Ekipno PH 2010 – 1. liga…….(xls)

Ekipno PH 2010 – 2. liga…….(xls)

Ekipno PH 2010 – 3. liga…….(xls)

Detalj sa 17. ekipnog PH u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju

Detalj sa 17. ekipnog PH u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju

Povratak u Senj pokazao se kao pun pogodak. Nakon što se tamo održalo ekipno PH 2007. i 2008. godine, pikado se ponovno vratio u Grad uskoka i sudeći prema reakcijama igrača to je idealna lokacija za ovo natjecanje. Povoljan geografski položaj, jeftin smještaj te gostoprimstvo koje domaćini svake godine iskazuju prema pikadistima tri su ključna elementa koji bi mogli presuditi da Senj postane stalna lokacija za održavanje najmasovnijeg turnira u organizaciji HPS-a. Uostalom, takvu želju izrazio je i gradonačelnik Senja Darko Nekić u svom govoru na svečanosti otvorenja turnira.

– Postavljanje šatora s hranom i pićem uz dvoranu najbolja je stvar koju ste mogli napraviti, upravo je to nedostajalo da igrači u Senju imaju idealne uvjete – riječi su Jurice Blaževića, predsjednika PK Split Londra koje je uputio Branku Šubiću, izvršnom direktoru HPS-a i čovjeku koji nosi glavni teret u organizaciji svih HPS-ovih turnira.

Ove godine Šubić je veliku pomoć imao u domaćim dečkima koji su osnovali Pikado klub Senj, prije svega predsjedniku kluba Krešimiru Lopcu.

– Želim se u ime HPS-a zahvaliti Kreši i ostalim dečkima iz PK Senj jer su nam pružili zaista veliku pomoć, bez njih ne bi bilo moguće turnir organizirati na ovako visokoj razini – rekao je Šubić.

Veliki splitski obračun

U elitnoj Prvoj ligi u muškoj konkurenciji nastupile su 23 ekipe od mogućih 25, a svoj izostanak već prije održavanja ždrijeba najavile su sisačke ekipe Jägerbar i Oskar.

U Senju su nastupile ukupno 84 ekipe iz cijele Hrvatske

U Senju su nastupile ukupno 84 ekipe iz cijele Hrvatske

Već nakon prvog kruga po skupinama otpala je ekipa Bounty iz Zagreba predvođena Ivicom Antunovićem, Antom Kerom i Marinkom Čabrajom, ali imali su peh da se nađu u skupini s kasnijim pobjednicima Posejdonom 2 te vrlo dobrom ekipom Darkwood iz Županje na čelu sa Zdravkom Antunovićem.

Skupinu nisu uspjeli proći niti Štacion iz Matulja s Daliborom Silićem i Borisom Valjanom, kao niti Panda Ravnice s Damirom Žurićem, Zdravkom Besednikom i Davorom Ivanušem.

Zanimljiv dvoboj dogodio se u 2. kolu na listi 16 kada su se sudarile dvije najjače splitske ekipe, prvaci Hrvatske iz 2008. Split Londra protiv Posejdona 2. Londra sa Stipom Malenicom, Filipom Galovićem, Danijelom Ivezićem i Antom Jurićem kontra Posejdona sa Vladimirom Lešićem, Ivanom Bilelom, Sinišom Peričićem i Nenadom Petrovićem. No, izostala je drama jer je Posejdon na krilima Lešića i Bilele koji su svaki upisali po tri pobjede slavio s uvjerljivih 9:5.

Povratak Nevere s Viškova

Već u sljedećem kolu, tj. u polufinalu desne strane, Posejdon 2 je čekao sudar s Neverom, ovosezonskim pobjednicima Prve lige Pikado saveza Primorsko-goranske županije, dakle najjačom riječkom ekipom. Nevera u posljednjih nekoliko godina nije imala posebno zapažene rezultate, ali ekipa iznimno bogate tradicije koja uključuje i naslov prvaka Hrvatske sada već daleke 2003. godine ponovo je vratila stari sjaj. Na čelu sa sjajnim Veljkom Tibljašem, uz iskusne Jasmina Hodžića, Vladimira Pilepića, Josipa Vdovića i Sandija Karavidića, ekipa s Viškova u Senju je bila spremna za velike stvari.

Ekipa Nevere vratila se među pikado elitu

Ekipa Nevere vratila se među pikado elitu

Ali Lešić, Bilela i društvo su odigrali atomski pikado i jednostavno pomeli Riječane koji se nisu niti snašli, a već je bilo 9:2 u korist ekipe iz Kaštel Kambelovca.

U drugom polufinalu na desnoj strani pobjednici Prve lige Zagrebačkog saveza pikado sporta, ekipe Dum Dum Team Panda na čelu s aktualnim svjetskim i europskim prvakom Borisom Krčmarom, za protivnika je imala najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg PH, varaždinsku ekipu Sombrero. Jurica Draginić, Juroslav Dužević, Ljubomir Koren i Zdravko Pozder su uspješan nastup najavili osvajanjem prvog mjesta u skupini pobjedama protiv Pande Ravnice i Romana. Na listi 16 su prvo nadigrali sugrađane iz ekipe Stari mlin, a zatim su skinuli skalp i zagrebačkom Avigoru.

Varaždinski Sombrero naj iznenađenje

Panda za koju su uz Krčmara nastupali još Stanko Kaleb, Matija Jezernik, Neven Plantak, Zoran Grgić i Dalibor Kalem ipak je bila preveliki zalogaj za Varaždince. Nije im pomogla niti sjajna igra Duževića koji je u prva tri kruga nadigrao Kaleba, Plantaka i Jezernika, a konačnih 9:5 u korist Pande je sasvim pristojan rezultat za Varaždince.

Petrović, Peričić i Bilela iz ekipe Posejdon 2 na liniji bacanja

Petrović, Peričić i Bilela iz ekipe Posejdon 2 na liniji bacanja

Tako je postavljena scena za sudar titana u finalu desne strane, Posejdon 2 protiv Dum Dum Teama Panda. O snazi ovih dviju ekipa sve će reći podatak da se u njihovim redovima nalaze čak petorica igrača iz reprezentacije koja se okitila naslovom europskih prvaka prošle godine u Zadru. Vlado Lešić i Bilela kod Posejdona te Krčmar, Jezernik i Grgić kod Pande.

Posejdon je poveo nakon što su Lešić i Peričić u majstorici parova dobili Krčmara i Grgića. To su vodstvo održavali sve do početka posljednjeg, četvrtog kruga u koji se ušlo sa 7:6 za Posejdon. No, tada Krčmar dobiva Bilelu, Grgić Lešića i Kaleb Petrovića za preokret i 9:7 pobjedu Pande. Prednjačili su Krčmar koji je dobio sva četiri pojedinačna meča te Grgić sa tri pobjede.

Posejdon je tako put u veliko finale morao tražiti u novom sudaru s Neverom koja je u finalu lijeve strane na krilima raspoloženog Sandija Karavidića i njegove četiri pobjede nadigrala Split Londru rezultatom 9:5. Ovog puta Riječani su pružili nešto jači otpor, ali konačnih 9:5 u korist Posejdona zaustavili su Neveru na trećem mjestu.

Briljantni Vlado Lešić

Tako su se u velikom finalu našle objektivno dvije najkvalitetnije ekipe. Dum Dum Team Panda je startala s postavom Krčmar, Grgić, Kaleb i Plantak (rezerve Jezernik i Kalem), dok je Posejdon za udarnu četvorku odredio Lešića, Bilelu, Peričića i Skaku (rezerve Petrović i Milković).

Prvaci Hrvatske - Posejdon 2 (slijeva): Milković, Peričić, Bilela, Skako, Lagator, Lešić i Petrović

Prvaci Hrvatske - Posejdon 2 (slijeva): Milković, Peričić, Bilela, Skako, Lagator, Lešić i Petrović

Panda je povela 1:0 nakon što su Krčmar i Kaleb u majstorici parova nadigrali Bilelu i Skaku. U prvom krugu Lešić je iznenadio Krčmara dok je Skako bio bolji od Plantaka, ali su prednost 3:2 na strani Pande zadržali Grgić pobjedom protiv Bilele te Kaleb protiv Peričića. U drugom krugu opet je uspješan Lešić trijumfom protiv Kaleba dok Bilela slavi protiv Plantaka, ali minimalnu 5:4 prednost za Pandu zadržavaju sjajni Grgić koji je nadigrao Skaku te Krčmar protiv Peričića.

Ključnim se pokazao treći krug u kojemu Skako pobjedom protiv Krčmara najavljuje preokret, nakon čega Lešić slavi protiv Plantaka, Bilela protiv Kaleba i Peričić protiv Grgića za 8:5 vodstvo Posejdona. Krčmar pobjedom protiv Bilele zadržava nadu za Pandu, ali je svoj pobjednički niz nastavio briljantni Vlado Lešić koji trijumfom protiv Grgića postavlja konačnih 9:6 za Posejdon.

Peričić donio ključnu pobjedu

Tako je Posejdon anulirao prednost Pande koja je do finala došla po desnoj strani te je uslijedio meč koji je odlučivao tko će postati novi prvak Hrvatske i na postolju naslijediti riječki Taurus Comtel.

Siniša Peričić (u sredini) donio je ključnu pobjedu ekipi Posejdon 2

Siniša Peričić (u sredini) donio je ključnu pobjedu ekipi Posejdon 2

I opet su parovi pripali Pandi, s tom razlikom da su ovog puta pobjedu donijeli Grgić i Plantak. Prednost za Pandu (3:2) nakon prvog kruga održali su Krčmar koji je pobijedio Lešića te Plantak trijumfom protiv Skake, dok su Bilela i Peričić slavili protiv Kaleba i Grgića.

U drugom krugu Posejdon preokreće rezultat na 5:4 nakon što je Lešić nadigrao Grgića, Bilela Plantaka te Skako Kaleba, dok je jedini bod za Pandu donio Krčmar pobjedom protiv Peričića. Serija Posejdona nastavila se i u trećem krugu nakon što je Lešić slavio protiv Plantaka, Bilela protiv Grgića te Peričić protiv Kaleba, a nadu za Pandu zadržao je Krčmar koji je pobjedom protiv Skake smanjio na 8:5.

Krčmar je svoju seriju nastavio i u četvrtom krugu pobjedom protiv Bilele, na 8:7 smanjio je Kaleb trijumfom protiv Lešića, ali tada Peričić donosi ključni bod pobjedom protiv Plantaka. Bod za 9:7 pobjedu i urnebesno slavlje brojnih navijača Posejdona.

U godinu dana od Druge lige do prvaka države

Najveći teret u pohodu na pobjednički tron za Posejdon su iznijela dvojica reprezentativaca Vladimir Lešić i Ivan Bilela, svoj obol dali su iskusni Nenad Petrović, Siniša Peričić i Mate Skako, dok su ekipu činili još Miro Milković, Filip Lagator i Ante Remić.

– Ovo je vrhunac našeg djelovanja kao kluba, ove sezone smo ubrali plodove napornog rada u proteklih 17 godina – kratko je rekao presretni predsjednik Pikado kluba Posejdon Ivan Ljubas čiji su sinovi Josip (11) i Mario (17) nedavno postali juniorski prvaci države u uzrastima do 15 i do 18 godina tako da je ekipi iz Kaštel Kambelovca zajamčena svijetla budućnost.

Zanimljivo je da je do prošle sezone ekipa Posejdon 2 nastupala u Drugoj ligi Pikado saveza Splitsko-dalmatinske županije, ali su dovođenjem Vladimira Lešića ove sezone napravili konačni iskorak prema eliti.

Ženska titula u Zagreb

Panda je ipak ponijela naslov ukupno najuspješnijeg kluba jer je u konkurenciji dama slavila njihova ekipa Panda Argument. Ukupno se u konkurenciji dama za naslov prvakinja Hrvatske borilo 14 ekipa, a raduje podatak da dolaze iz čak sedam županijskih saveza. To je samo potvrda da se širi baza kada je ženski pikado u pitanju te da se u sve više županija osnivaju ženske ekipe.

Prvakinje Hrvatske - Panda Argument (slijeva): Mršić, Balen, Čavar i Zidar

Prvakinje Hrvatske - Panda Argument (slijeva): Mršić, Balen, Čavar i Zidar

Pandu Argument predvodile su aktualne reprezentativke Ivana Čavar i Anita Zidar, a svoj doprinos dale su i preostale dvije članice ekipe Darija Balen te Ivana Mršić. Prvu veliku kušnju imale su u susretu drugog kola na listi 16 protiv ekipe A1, njihovih velikih suparnica iz ženske lige Zagrebačkog saveza pikada sporta s kojom su do posljednjeg kola vodile utrku za naslov najbolje ekipe u Zagrebu.

Ekipa koja nastupa u sastavu Anita i Ana Raukar, Ivana Lacković i Mihaela Petrinović pružila je veliki otpor, ali je Panda nakon iznimno napete i izjednačene utakmice na kraju ipak slavila s minimalnih 9:8.

Nakon toga u polufinalu desne strane Pandu je čekao novi teški ispit jer su im protivnice bile aktualne prvakinje Hrvatske, riječka ekipa Domino Sport bar. Iako su u odnosu na prošlu godinu Riječanke bile slabije za Andreu Pahor i Maju Piriju, i dalje je to ekipa vrijedna respekta. Marina Begović, Suzana Topić, Sanja Aničić, Marina Cenov i rezerva Neva Belavić pružile su veliki otpor Pandi koja je na kraju na krilima Ivane Čavar i njezine četiri pojedinačne pobjede te Anite Zidar sa tri pobjede slavila rezultatom 9:7.

Velike oscilacije Papige

Detalj s ekipnog PH 2010. u Senju

Detalj s ekipnog PH 2010. u Senju

U drugom polufinale desne strane sudarile su se splitske ekipe Double Out, prvakinje Hrvatske iz 2007. godine, te Papiga koja je ove sezone osvojila naslov u ženskoj ligi Pikado saveza Splitsko-dalmatinske županije. Papigu predvodi novopečena reprezentativka Marija Jadranka Huljić, a ekipu čine još Gorana Cvitković, Olja Pavlović, Biljana Šušak i Ivana Čulina.

Ekipa Double Out u sastavu Ana i Vesna Urlić, Danijela Matić i Senka Ikanović dobro se držala i imala 7:6 vodstvo nakon trećeg kruga, ali igračice Papige u ključnim trenucima su imale više koncentracije i na kraju slavile 9:7 pobjedu.

Identičan scenario ponovio se u finalu desne strane i sudaru Papige i Pande Argument, s tim što su ovog puta igračice Papige bile te kojima je pala koncentracija u trenucima kada se lomio meč. Nakon trećeg kruga Papiga je vodila 7:6 i činilo se da su nadomak pobjede, ali u četvrtom krugu je Zidar slavila protiv Huljić, Čavar protiv Cvitković te Balen protiv Pavlović za potpuni preokret i 9:7 pobjedu Pande.

Dominacija Splita, Zagreba i Rijeke

Premijerno izdanje nagrade HPS-a za najbolje odjevene ekipe dobila je ženska ekipa Vatra iz Splita te muška ekipa Snajper iz Šibenika

Premijerno izdanje nagrade HPS-a za najbolje odjevene ekipe dobila je ženska ekipa Vatra iz Splita te muška ekipa Snajper iz Šibenika

Papiga se kroz repasaž u kojemu su sa 9:4 nadigrale Domino Sport bar vratila u veliko finale i novi ogled protiv Pande. Nakon drugog kruga Panda je imala minimalno vodstvo od 5:4, a onda opet slijedi veliki pad kod igračica Papige koje gube tri od četiri meča u trećem krugu i padaju u veliki zaostatak od 8:5. Ključni bod za konačnih 9:5 donijela je Balen pobjedom protiv Huljić koja je zakazala u finalu izgubivši 3 od 4 pojedinačna meča.

Panda Argument se tako dočepala svog drugog naslova prvakinja Hrvatske u tri godine koliko postoji ekipa, s tim da se 2008. kada su osvojili prvu titulu ekipa zvala Dream Team Kvim. Prošle godine su zaustavljene u finalu od Domino Sport bara.

Na kraju su prva tri mjesta kod dama te u elitnoj Prvoj ligi kod muških osvojile ekipe iz Zagreba, Splita i Rijeke što je bila samo potvrda da je koncentracija kvalitete u ta tri najjača pikado centra u Hrvatskoj.

Slavlje Varaždinaca i Petrinjaca

Ekipa Varaždina slavila je u 2. ligi (stoje slijeva): Kušter, Lešić, Pokos, F. Krpan; (čuče): Česi, N. Krpan

Ekipa Varaždina slavila je u 2. ligi (stoje slijeva): Kušter, Lešić, Pokos, F. Krpan; (čuče): Česi, N. Krpan

U natjecanju drugoligaša slavila je mlada ekipa Varaždina koja je u finalu pobijedila prošlogodišnje prvake Treće lige, ekipu Ban Jelačić iz Zaprešića. Varaždince su predvodili reprezentativci Tomislav Kušter i Vlatka Lešić, dok ostatak ekipe čine Dean Pokos, Luka Česi te braća Filip i Nikola Krpan. Riječ je o iznimno mladoj ekipi u kojoj najstariji igrač ima 22 godine što je sjajan zalog za budućnost.

Ban Jelačić nastupio je u sastavu Hrvoje Ledinski, Zlatko Seči, Ivica Cavrić, Dragutin Pečnjak, Nikola Budulica, Ivan Bosak i kapetan Davor Gregurić. Treće mjesto pripalo je ekipi Bamboocha iz Solina za koju su nastupali Damir Petrušić, Stipe Pelivan, Velimir Bagarić i Matko Podrug.

Kod trećeligaša najbolja je bila ekipa Dream Team Petrinja u sastavu Siniša Čop, Stanislav Polovina, Senad Omerčić i Igor Lovreković. Petrinjci su u finalu desne strane sa tijesnih 9:8 poraženi od riječke ekipe Play Darts, ali su se kroz repasaž uspjeli vratiti u veliko finale. A tamo se odigrala prava drama u kojoj su Petrinjci pobjedom 9:8 u prvom meču nadoknadili svoj zaostatak jer su došli s lijeve strane, te u meču odluke odigrali kao u transu i na kraju slavili s uvjerljivih 9:4.

Pobjednici 3. lige - Dream Team Petrinja (slijeva): Lovreković, Čop, Omerčić i Polovina

Pobjednici 3. lige - Dream Team Petrinja (slijeva): Lovreković, Čop, Omerčić i Polovina

Play Darts je nastupio u sastavu Edvin Topić, Vedran Midenjak, Danijel Melada, Franjo Smolčić, Robert Farina i Renato Orenda. Treće mjesto osvojila je zagrebačka ekipa Jumi u sastavu Igor Herceg, Vladimir Galoić, Branimir Mlinarić i Krešimir Šantek.

Ekipno prvenstvo Hrvatske bila je posljednja provjera pred EP koje će se održati u Leukerbadu u Švicarskoj od 19. do 26. lipnja, a na kojemu će naša muška reprezentacija braniti naslov europskih prvaka, dok će djevojke braniti broncu.

.

.

.

REZULTATI

Dame – 501 MO (14)

Finale: Panda Argument – Papiga 9:5

Konačni poredak
1. Panda Argument (Zagreb)
2. Papiga (Split)
3. Domino Sport bar (Rijeka)
4. A1 (Zagreb)
5. Double Out (Split)
5. Vedora (Split)
7. Domino Stars (Rijeka)
7. Vatra (Split)
9. Morčić (Rijeka)
9. Schpajz Girls (Županja)
9. Sove Horizontala (Buzet)
9. Zelene čarobnice (Gornje Pokupje)
13. Pegazice (Dužica)
13. Romano mace (Rijeka)

Muški

1. kategorija – 501 DO (23)

Finale: Posejdon 2 – Dum Dum Team Panda 9:6, 9:7

Konačni poredak
1. Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac)
2. Dum Dum Team Panda (Zagreb)
3. Nevera (Viškovo)
4. Split Londra (Split)
5. Domino (Rijeka)
5. Sombrero (Varaždin)
7. Kopačka (Split)
7. Villa Libera (Samobor)
9. Avigor (Velika Gorica)
9. Janje (Zagreb)
9. Panda ŽKM (Zagreb)
9. Stari mlin (Trnovec)
13. Darkwood (Županja)
13. Fortuna (Rijeka)
13. Pinocchio (Varaždin)
13. Romano (Rijeka)
17. Bounty (Zagreb)
17. Bulls Dužica (Dužica)
17. Konoba Kolinasi (Matulji)
17. Panda Ravnice (Zagreb)
17. Samobor (Samobor)
17. Sherwood (Županja)
17. Štacion (Matulji)

2. kategorija – 501 MO (25)

Finale: Varaždin – Ban Jelačić 9:6

Konačni poredak
1. Varaždin (Varaždin)
2. Ban Jelačić (Zaprešić)
3. Bamboocha (Solin)
4. Vrbik-04 (Zagreb)
5. Club 57 – 1 (Konjevrate)
5. Domino (Rijeka)
7. CB Marinero (Županja)
7. Sove Papaya (Buzet)
9. CB Sokol (Zagreb)
9. GIM Pašac (Rijeka)
9. Vedora (Split)
9. Vrapče (Zagreb)
13. Bijeli miševi (Sl. Brod)
13. Inferno Mystic (Ivanec)
13. Lento (Županja)
13. Taurus Tsumani (Rijeka)
17. Bull Kvim (Zagreb)
17. Drag Star (Gradište)
17. Janje veterani (Zagreb)
17. Marin 1 (Sisak)
17. Piramida (Slavonski Brod)
17. Revelin (Zaprešić)
17. Snajper (Šibenik)
17. Taurus Kamenar (Rijeka)
25. CB Petra (Solin)

3. kategorija – 501 SO (22)

Finale: Dream Team Petrinja – Play Darts 9:8, 9:4

Konačni poredak
1. Dream Team Petrinja (Petrinja)
2. Play Darts (Rijeka)
3. Jumi (Zagreb)
4. Boomerang C (Donja Pušća)
5. Domino All In (Rijeka)
5. Vedora 2 (Split)
7. Panda DB Sport (Zagreb)
7. Posejdon 3 (Kaštel Kambelovac)
9. Bounty 007 (Zagreb)
9. Črni mačić (Jurdani)
9. DC Sunset (Zagreb)
9. Fast Food Ivana (Senj)
13. Buzet (Buzet)
13. Domino C (Rijeka)
13. Samobor (Samobor)
13. Vrbik-04 Sun. 3u1 Inn (Zagreb)
17. Agenti Matrixa (Županja)
17. Birc 1 (Novi Marof)
17. CB Breza (Karlovac)
17. CB Kum (Zagreb)
17. Jeger majstori (Gornje Pokupje)
17. Jelsa (Jelsa)

—————————————————————————————

Rezultati Warm Up turnira, petak 21. svibnja

Warm Up 501 MO – Dame (10)
1. Đurđica Delić
2. Ivanka Maršić Šeketa
3. Željka Knežević

Warm Up 501 MO – Muški (55)
1. Boris Krčmar
2. Igor Herceg
3. Zdravko Antunović

—————————————————————————————

Ekipni prvaci Hrvatske od 2003. godine

Godina Mjesto Žene Muški 1. liga Muški 2. liga Muški 3. liga
2003. Poreč Blic (Rijeka) Nevera (Viškovo) Janje (Zagreb) Gornji grad (Križevci)
2004. Poreč GIM (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Splićanka (Split) Tiffany (Rijeka)
2005. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Magic (Makarska) Bat-Sherwood (Županja)
2006. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Janje B (Zagreb) Štacion (Matulji)
2007. Senj Double Out (Split) Gorovo (Opatija) Štacion (Matulji) Club 57 (Šibenik)
2008. Senj Dream Team Kvim (Zagreb) Split Londra (Split) Bounty (Zagreb) Đir Promet Roč (Roč)
2009. Požega Domino Sport bar (Rijeka) Taurus Comtel (Rijeka) Domino (Rijeka) Ban Jelačić (Zaprešić)
2010. Senj Panda Argument (Zagreb) Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac) Varaždin (Varaždin) Dream Team Petrinja (Petrinja)