Home » Državno ekipno

Državno ekipno

EKIPNO PH 2015. U nedjelju su u Velikoj Gorici okrunjeni državni prvaci
Vijest objavljena: 17. svibnja 2015.

NIKAD JAČA KONKURENCIJA
Novi trijumf Tuning Caffea,
prvijenac za splitski Dioklecijan

Splitski Dioklecijan i Tuning Caffe iz Stobreča novi su prvaci Hrvatske

Splitski Dioklecijan i Tuning Caffe iz Stobreča novi su prvaci Hrvatske

Napisao: Željko Đođo

U nedjelju je okončano 22. po redu ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu na kojemu su titule državnih prvaka osvojile djevojke iz ekipe Tuning Caffe iz Stobreča, te splitski Dioklecijan kod seniora. U Drugoj ligi drugu godinu za redom je slavila ekipa Novi Bokanjac iz Zadra, dok je kod trećeligaša najbolji bio Coloseum Old School iz Zagreba. Na natjecanju koje je od 15. do 17. svibnja održano u Sportskoj dvorani Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici nastupilo je čak 96 ekipa, što je rekordni broj, odnosno oko 650 natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske.

Za Tuning Caffe je ovo drugi naslov državnih prvakinja nakon što su bile najbolje 2013. u Senju. Ekipa je ostala nepromijenjena, četvorka Olja Pavlović, Ivana Tadić, Mia Cokarić (kap.) i Ana Mamut opet je iznijela sav teret, te kao rezerva Dora Miš koja je zamijenila Anu Kamber.

– Ovo nam je zadovoljština za prošlogodišnje državno prvenstvo na koje smo došle kao prvakinje i ispale odmah u skupini zbog nelogičnog ždrijeba i našeg peha. To je za nas bio veliki udarac i zato nam ovo jako puno znači – izjavila je Olja Pavlović, jedina reprezentativka u ekipi.

U oba najteža meča u kojima su slavili minimalne pobjede 9:8, u polufinalu desne strane protiv zagrebačke ekipe A1 Team te u finalu protiv suparnica iz Splita, ekipe Bila Boja, ključne pobjede je ostvarila kapetanica Mia Cokarić.

– Ustvari sam odigrala dosta loše gotovo cijeli turnir, ali mi se posrećilo da dobijem ta dva ključna meča. Želim se samo zahvaliti vlasniku Tuning Caffea Slavenu Krstiću za svu podršku koju nam pruža jer bez njega ne bi bilo niti ove ekipe – rekla je Cokarić.

JANJE ALFA TEAM BEZ MEDALJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svi osvajači pehara na 22. ekipnom PH

U elitnoj Prvoj ligi kod seniora konkurencija je bila najjača do sada jer je barem šest do sedam ekipa pretendiralo za titulu prvaka. Najbolja potvrda toga je da je ekipa Janje Alfa Team, koja je u posljednje četiri godine svaki put nastupila u finalu pri čemu su tri puta bili državni prvaci, a predvodi ih Boris Krčmar, najbolji svjetski igrač elektroničkog pikada, ostala bez medalje nakon poraza od ekipa Darkwood i Posejdon 2.

Stoga je trijumf ekipe Dioklecijan još vredniji, posebno stoga što su već u drugom kolu na Listi 16 izgubili upravo od ekipe Janje Alfa Team. Nakon toga su morali ići trnovitim putem, kroz repasaž u kojemu su upisali pet pobjeda samo da bi se vratili u veliko finale u kojemu ih je čekao do tada neporaženi Darkwood iz Županje. Ali igrači Dioklecijana su uhvatili pobjednički ritam i u finalu projurili pored Darkwooda te pobjedama 9:2 i 9:4 stigli do toliko željenog naslova prvaka Hrvatske.

– Slaviti u ovako jakoj konkurenciji je nevjerojatan osjećaj, sada mogu reći da se isplatio silni trud koji smo uložili. Moram se zahvaliti svim igračima koji su izgurali ligaški dio sezone i omogućili nam plasman na državno prvenstvo, a zbog privatnih obaveza nisu mogli doputovati u Veliku Goricu. Bez Lovre i Josipa Balića, Jakše Buljevića i Jurice Nikolića ovo ne bi bilo moguće. Želim se još zahvaliti i Jurici Blaževiću koji mi je bio najbolji mogući mentor i prijatelj – rekao je Slavko Brzić, kapetan i idejni konstrukotor ekipe Dioklecijan za koju su nastupali Tonči Restović, Robert Marijanović, Oliver Ferenc i Igor Šestan.

Srebro ekipe Darkwood također je veliki uspjeh s obzirom da su u najvažnijim utakmicama imali samo četiri igrača, dok je bronca pripala ekipi Play Darts iz Rijeke.

NOVI BOKANJAC OBRANIO TITULU

Novi Bokanjac iz Zadra obranio je titulu u Drugoj ligi

Novi Bokanjac iz Zadra obranio je titulu u Drugoj ligi

U Drugoj ligi status prvog favorita opravdao je Novi Bokanjac na čelu s fantastičnim Šimom Buterinom, uz Tomislava Markića, Ivana Buterina, Božu Smolića i neizostavnog kapetana Ninu Barića. Zadrani su obranili prošlogodišnju titulu, a u finalu su sa 9:1 pobijedili ekipu Banana iz Zaprešića, najugodnije iznenađenje natjecanja. Bronca je pripala ekipi Dioklecijan 2.

Kod trećeligaša slavila je zagrebačka ekipa Coloseum Old School koja je nastupila u sastavu Matej Budiša, Gordan Grković, Danijel Cerčić, Robert Hrvojić, Dubravko Čuvalo (kap.) i Domagoj Ilić. U finalu su pobijedili ekipu Oliva X iz Primoštena, dok je broncu osvojio solinski Blue Moon.

 

KOMPLETNI REZULTATI

SENIORKE……..(xls)…(pdf)
SENIORI 1. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 2. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 3. LIGA……..(xls)…(pdf)

 

SVI OSVAJAČI PEHARA

Ekipa Coloseum Old School slavila je u Trećoj ligi

Ekipa Coloseum Old School slavila je u Trećoj ligi

SENIORKE – 501 MO
1. Tuning Caffe (Stobreč)
2. Bila Boja (Split)
3. Coloseum (Zagreb)

SENIORI 1. LIGA – 501 DO
1. Dioklecijan (Split)
2. Darkwood (Županja)
3. Play Darts (Rijeka)

SENIORI 2. LIGA – 501 MO
1. Novi Bokanjac (Zadar)
2. Banana (Zaprešić)
3. Dioklecijan 2 (Split)

SENIORI 3. LIGA – 501 SO
1. Coloseum Old School (Zagreb)
2. Oliva X (Primošten)
3. Blue Moon (Solin)
——————————————————————————————————————————
EKIPNO PH 2015. U subotu se u Velikoj Gorici okupilo oko 650 pikadista
Vijest objavljena: 16. svibnja 2015.

Velika Gorica pod opsadom pikadista

Sportska dvorana Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici ovog je vikenda pod opsadom pikadista

Sportska dvorana Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici ovog je vikenda pod opsadom pikadista

Napisao: Željko Đođo

Velika Gorica ovog je vikenda pod opsadom pikadista. U tijeku je 22. po redu Ekipno prvenstvo Hrvatske koje se od 15. do 17. svibnja igra u Sportskoj dvorani Srednje strukovne škole u kojoj se okupilo oko 650 igrača pristiglih iz svih dijelova Hrvatske. Natjecanje je službeno otvorio dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec, a prisutan je bio i predsjednik Hrvatskog pikado saveza Mate Vukoja.

Za naslove državnih prvaka u tri muške lige, te u konkurenciji dama, bori se ukupno 96 ekipa. Ukupno su ove sezone u 14 županijskih liga te ligi Pikado saveza Grada Zagreba sudjelovale čak 392 ekipe, a najbolje od njih su izborile pravo nastupa u Velikoj Gorici. Hrvatski pikado savez je ove sezone imao čak 2.647 registriranih natjecatelja, što ga čini jednim od 15 najbrojnih sportskih saveza u državi.

U konkurenciji seniora se igra u tri kvalitativna ranga, Prva, Druga i Treća liga, dok seniorke zbog manjeg broja ekipa imaju samo jedan rang. U svakoj od te četiri kategorije pravo nastupa u Velikoj Gorici su izborile po 24 najbolje ekipe u državi, a nakon cjelodnevnih okršaja u subotu, u igri za nastavak natjecanja u nedjelju je ostalo po 8 najboljih ekipa u svakoj kategoriji.

BRANITELJICE NASLOVA U REPASAŽU

Prvenstvo Hrvatske službeno je otvorio dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec (skroz desno), dok se nazočnima obratio predsjednik HPS-a Mate Vukoja (u sredini), a ceremoniju je vodio Branko Šubić (lijevo)

Prvenstvo Hrvatske službeno je otvorio dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec (skroz desno), dok se nazočnima obratio predsjednik HPS-a Mate Vukoja (u sredini), a ceremoniju je vodio Branko Šubić (lijevo)

Glavni favoriti za naslove državnih prvaka uspješno su prebrodili sva subotnja iskušenja. U konkurenciji seniorki naslov prvakinja brani ekipa Nevera Dame iz Viškova kod Rijeke koju predvodi najbolja hrvatska pikadistica Vlatka Lešić. Nakon što su uspješno prošle prvu fazu natjecanja po skupinama, na Listi 16 su u prvom kolu pobijedile ekipu DM Štrige iz Matulja, ali u drugom su naletjele na iznimno raspoloženi A1 Team iz Zagreba. Aktualne osvajačice Kupa RH su upisale uvjerljivu pobjedu od 9:1 te Viškovljanke poslale u repasaž.

U finalu desne strane tako će se u nedjelju sudariti splitska Bila Boja i zagrebački Coloseum, te Tuning Caffe iz Stobreča i već spomenuti A1 Team. Kroz repasaž će svoju priliku tražiti Nevera Dame, Petrinjke, splitski Dioklecijan te DM Štrige.

SUDAR JANJE ALFA TEAMA I DIOKLECIJANA

U elitnoj Prvoj ligi kod seniora status favorita za zlato ima zagrebačka ekipa Janje Alfa Team koja brani titulu od prošle godine, a predvodi ih Boris Krčmar, najbolji svjetski igrač elektroničkog pikada. Zagrepčani su na posljednja četiri državna prvenstva svaki put nastupili u finalu, pri čemu su tri puta bili prvaci Hrvatske (jedino ih je Nevera iz Viškova uspjela pobijediti u finalu 2013. godine).

Nakon što su lakoćom prošli skupinu, u prvom kolu na Listi 16 su pobijedili riječki Playboy 9:4, a u drugom kolu je uslijedila poslastica u kojoj su se sudarili sa splitskom ekipom Dioklecijan koja je ove sezone dovela nekoliko pojačanja u želji da postanu državni prvaci. Susret je opravdao velika očekivanja, a nakon vodstva 4:1 Janje Alfa Teama uslijedio je preokret u kojemu je Dioklecijan poveo 7:6. Splićane je vukao sjajno raspoloženi Tonči Restović koji je dobio sva četiri pojedinačna meča, uključujući i onaj protiv Krčmara.

PIKADISTI SE UKLJUČILI U HUMANITARNU AKCIJU

Život nema cijenu – nazovite za Rebeku

Pikadisti su se slikali s banerom humanitarne akcije Život nema cijenu - nazovite za Rebeku

Pikadisti su se slikali s banerom humanitarne akcije Život nema cijenu – nazovite za Rebeku

I hrvatski pikadisti su se uključili u humanitarnu akciju Život nema cijenu – nazovite za Rebeku. Na inicijativu ekipe Oliva X iz Rebekinog Primoštena obavljeno je slikanje s banerom, a vjerujemo da će veliki broj pikadista nazvati broj i tako dati svoj doprinos ovoj akciji.

.

.

.

Na kraju se meč raspleo tako da je o pobjedniku pri rezultatu 8:8 odlučivao sudar dvojice igrača koji su do tada izgubili sva tri pojedinačna meča, Mije Pavlovića i iskusnog bivšeg reprezentativca Igora Šestana. U tom je trenutku napetost dosegnula vrhunac, da bi se uskoro u junaka pobjede Janje Alfa Teama prometnuo Mijo Pavlović.

Tako će se u nedjelju u polufinalima desne strane sudariti Janje Alfa Team protiv županjskog Darkwooda, te Nevera iz Viškova protiv ekipe Play Darts iz Rijeke. U repasažu su uz Dioklecijan još Panda ZG6229BE (Zagreb), Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac) i Ban Jelačić (Zaprešić).

UVJERLJIVI NOVI BOKANJAC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detalj s natjecanja u Sportskoj dvorani Strukovne škole u Velikoj Gorici

U Drugoj ligi naslov prvaka od prošle godine brani ekipa Novi Bokanjac. Zadrani su u subotu potvrdili status favorita nakon što su uvjerljivo prošli skupinu i prva dva kola na Listi 16, a u polufinalu ih čeka sudar protiv ekipe Berlin iz Poreča. U drugom polufinalu će se ogledati Dioklecijan 2 (Split) i Pristan (Sv. Filip i Jakov). U repasažu su još CB Kum (Zagreb), Banana (Zaprešić), Thunder (Rovinj) i PK Stars (Karlovac).

Kod trećeligaša se dogodilo iznenađenje jer subotu nije uspjela “preživjeti” ekipa Vedora 3 koja je važila za jednog od favorita za medalju, ali mladi Splićani nisu izdržali pritisak ovako jakog natjecanja. U polufinalima će se tako sudariti primoštenska Oliva X protiv ekipe Blue Moon iz Splita, te zadarski Famous protiv ekipe Coloseum Old School iz Zagreba. U repasažu su još Piccadilly (Sisak), Taurus Desperdos (Rijeka), Klik (Zagreb) i Formula 1 (Rijeka).

EKIPNO PH 2015.

STANJE NAKON SUBOTE

SENIORKE……..(xls)…(pdf)
SENIORI 1. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 2. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 3. LIGA……..(xls)…(pdf)

————————————————————————————–

IZBOR NAJLJEPŠE ODJEVENIH EKIPA

Priznanja za DM Štrige i Novi Bokanjac

Ekipe DM Štrige i Novi Bokanjac s plaketama za najljepše odjevene ekipe

Ekipe DM Štrige i Novi Bokanjac s plaketama za najljepše odjevene ekipe

Tradicionalno se na Ekipnom PH dodjeljuju priznanja za najljepše odjevene ekipe. Ove godine je kod dama plaketa koju dodjeljuje Hrvatski pikado saveza pripala ekipi DM Štrige iz Matulja, dok su kod muških to priznanje zaslužila ekipa Novi Bokanjac iz Zadra.

LISTA DOSADAŠNJIH DOBITNIKA

GODINA ŽENE MUŠKI
2010. Vatra (Split) Snajper (Šibenik)
2011. Barramundi (Podstrana) Villa Libera (Samobor)
2012. Tuning Caffe (Stobreč) Dream Team Petrinja
2013. Vedora (Split) Quattro (Zagreb)
2014. Dišpet (Šibenik) Split Londra 4 (Split)
2015. DM Štriga (Matulji) Novi Bokanjac (Zadar)

——————————————————————————————————————————
EKIPNO PH 2015. U petak je u Velikoj Gorici za uvertiru odigran Open EDU Ranking
Vijest objavljena: 15. svibnja 2015.

Slavlje za Andreu Pahor i Borisa Krčmara

Riječanka Andrea Pahor je osvojila treće izdanje Open EDU Rankinga u Hrvatskoj

Riječanka Andrea Pahor je osvojila treće izdanje Open EDU Rankinga u Hrvatskoj

Napisao: Željko Đođo

U Sportskoj dvorani Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici u petak je započelo 22. po redu Ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu. Događaj na kojemu će nastupiti 96 najboljih ekipa u državi, odnosno ukupno oko 650 natjecatelja, započelo je međunarodnim turnirom Open EDU Ranking koji se boduje za Europsku pikado seriju. Prije toga je odigran i Warm Up turnir kao zagrijavanje za ono što slijedi.

Potpunu dominaciju u muškoj konkurenciji očekivano je ponudio Boris Krčmar, najbolji svjetski igrač elektroničkog pikada. Zagrepčanin je osvojio oba turnira, a jedini poraz mu je nanio Robert Marijanović koji ga je iznenadio u turniru Warm Up u disciplini 501 MO. Ali Krčmar se kroz repasaž vratio u finale u kojemu se pobjedom 2:0, 2:1 revanširao Marijanoviću i potvrdio status nedodirljivoga. Broncu je osvojio Dean Biškupić iz Zagreba.

ŠIME BUTERIN OBRANIO SREBRO

U finalu Warm Up turnira sudarili su se Boris Krčmar (baca na liniji) i Robert Marijanović

U finalu Warm Up turnira sudarili su se Boris Krčmar (baca na liniji) i Robert Marijanović

U finalu trećeg po redu Open EDU Rankinga koji je održan u Hrvatskoj (prva dva izdanja igrana su u Senju) Krčmar je u sa 2:1 pobijedio odličnog Zadranina Šimu Buterina koji je tako obranio srebro s prošlogodišnjeg turnira. Bronca je završila u rukama Splićanina Jasmina Hodžića.

– Zadovoljan sam svojom formom, ali ovo je samo zagrijavanja za Ekipno PH na kojemu moja ekipa, Janje Alfa Team, brani naslov prvaka. U Goricu smo došli u punom sastavu i očekujem novo zlato – rekao je Krčmar.

Bodovi osvojeni na ovom turniru dobro će doći našim igračima koji su ove sezone sudjelovali na turnirima iz Europske masters serije, a čak četvorica se nalaze u Top 10 trenutačnog poretka EDU liste. Najbolji plasman ostvario je Ivica Vuletić iz Siska koji je završio na diobi sedmog mjesta, te sa 16,5 osvojenih bodova sa osmog napredovao na sedmo mjesto na EDU listi. Napredak su ostvarili i Matija Gazibara koji se sa 10 osvojenih bodova sa četvrtog probio na treće mjesto u ukupnom poretku (ispred njega sada su samo dvojica Austrijanaca, Mario Schuetter i Rene Rapp), te Zdravko Antunović koji je sa 16,6 bodova sa šestog nepredovao na peto mjesto.

BLJESAK MAJE TEŠIJE NA WARM UP-u

Splićanka Maja Tešija sve je iznenadila super kvalitetnom igrom na Warm Up turniru

Splićanka Maja Tešija sve je iznenadila super kvalitetnom igrom na Warm Up turniru

U konkurenciji dama na Open EDU Rankingu je slavila Riječanka Andrea Pahor koja je u finalu nadigrala Ivanu Tadić iz Stobreča. Pahor je prije toga pobijedila nekoliko odličnih igračica iz Splita, reprezentativku Jasnu Šegvić, Rinu Radun te Josipu Krželj koja je na kraju ugrabila broncu.

Šteta je što Vlatka Lešić, trenutačno treća u ukupnom poretku Europske masters serije, nije ostvarila bolji plasman od diobe petog mjesta što joj je donijelo tek 7,5 bodova i ostanak na trećem mjestu EDU liste.

Na Warm Up turniru briljirala je Splićanka Maja Tešija koja je prikazala igru dostojnu reprezentativnog dresa. Posebna su kvalitetna bila dva ogleda protiv suigračice iz ekipe Dioklecijan Dore Jerončić, prvo u finalu desne strane, a zatim i u velikom finalu. Oba puta slavila je Tešija i tako se okitila zlatom u konkurenciji 23 djevojke. Jerončić se uz također kvalitetnu igru zadovoljila srebrom, dok je broncu osvojila domaća igračica Anita Zidar.

Sutra je na programu  glavni događaj, Ekipno prvenstvo Hrvatske na kojemu će nastupiti rekordni broj ekipa, čak 96 iz svih dijelova Hrvatske. Pravo nastupa na Ekipnom PH izborile su po 24 ekipe u svakoj od tri muške lige (Prva, Druga i Treća liga), te u konkurenciji dama. U Velikoj Gorici će se tako ovog vikenda naći sve najbolje što hrvatski pikado može ponuditi.

 

KOMPLETNI REZULTATI…….(xls)…(pdf)

 

SLAVLJENICI OD PETKA

OPEN EDU RANKING – 501 DO DAME (23 igračice)
1. Andrea Pahor
2. Ivana Tadić
3. Josipa Krželj

OPEN EDU RANKING – 501 DO MUŠKI (65)
1. Boris Krčmar
2. Šime Z. Buterin
3. Jasmin Hodžić

WARM UP 501 MO DAME – 501 MO (23)
1. Maja Tešija
2. Dora Jerončić
3. Anita Zidar

WARM UP 501 MO MUŠKI – 501 MO (81)
1. Boris Krčmar
2. Robert Marijanović
3. Dean Biškupić

Open EDU Ranking žene (slijeva): Pahor, Tadić i Krželj

Open EDU Ranking žene (slijeva): Pahor, Tadić i Krželj

Warm Up žene (slijeva): Tešija i Jerončić

Warm Up žene (slijeva): Tešija i Jerončić (nedostaje Zidar)

Open EDU Ranking muški (slijeva): Buterin i Hodžić (nedostaje Krčmar)

Open EDU Ranking muški (slijeva): Buterin i Hodžić (nedostaje Krčmar)

Warm Up muški (slijeva): Marijanović i Biškupić (nedostaje Krčmar)

Warm Up muški (slijeva): Marijanović i Biškupić (nedostaje Krčmar)

——————————————————————————————————————————

ARHIVA

16. EKIPNO PH, Požega, 17-19. travnja 2009.…..(izvještaj)

17. EKIPNO PH, Senj, 21-23. svibnja 2010.…..(izvještaj)

18. EKIPNO PH, Senj, 15-17. travnja 2011.…..(izvještaj 1. dan2. dan)

19. EKIPNO PH, Senj, 27-29. travnja 2012.…..(izvještaj)

20. EKIPNO PH, Senj, 3-5. svibnja 2013.…..(izvještaj 1. dan2. dan3. dan)

21. EKIPNO PH, Senj, 16-18. svibnja 2014.…..(izvještaj 1. dan2. dan3. dan)

—————————————————————————————

Ekipni prvaci Hrvatske od 2003. godine

Godina Mjesto Žene Muški 1. liga Muški 2. liga Muški 3. liga
2003. Poreč Blic (Rijeka) Nevera (Viškovo) Janje (Zagreb) Gornji grad (Križevci)
2004. Poreč GIM (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Splićanka (Split) Tiffany (Rijeka)
2005. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Magic (Makarska) Bat-Sherwood (Županja)
2006. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Janje B (Zagreb) Štacion (Matulji)
2007. Senj Double Out (Split) Gorovo (Opatija) Štacion (Matulji) Club 57 (Šibenik)
2008. Senj Dream Team Kvim (Zagreb) Split Londra (Split) Bounty (Zagreb) Đir Promet Roč (Roč)
2009. Požega Domino Sport bar (Rijeka) Taurus Comtel (Rijeka) Domino (Rijeka) Ban Jelačić (Zaprešić)
2010. Senj Panda Argument (Zagreb) Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac) Varaždin (Varaždin) Dream Team Petrinja (Petrinja)
2011. Senj Janje Alfa Women Team (Zagreb) Janje Alfa Team (Zagreb) Posejdon (Kaštel Kambelovac) Jelsa (Jelsa, Hvar)
2012. Senj Nevera (Viškovo) Janje Alfa Team (Zagreb) Posejdon (Kaštel Kambelovac) Catacomba Tropic (Mali Lošinj)
2013. Senj Tuning Caffe (Stobreč) Nevera (Viškovo) Gornji Stenjevec (Zagreb) Madis (Bestovje)
2014. Senj Nevera (Viškovo) Janje Alfa Team (Zagreb) Novi Bokanjac (Zadar) Split Londra 4 (Split)
2015. Velika Gorica Tuning Caffe (Stobreč) Dioklecijan (Split) Novi Bokanjac (Zadar) Coloseum Old School (Zagreb)