Home » Državno ekipno

Državno ekipno

EKIPNO PH 2013. U nedjelju okončano jubilarno 20. državno prvenstvo

Vijest objavljena: 5. svibnja 2013.

Tuning Caffe iz Stobreča prvakinje Hrvatske,
kod muških titulu uzela viškovljanska Nevera

DRŽAVNI PRVACI - NEVERA (stoje slijeva): Šestan, Vdović, Karavidić, Vincan, Hodžić i Tibljaš; TUNING CAFFE (čuče slijeva): Pavlović, Cokarić, Tadić, Mamut i Kamber.

Napisao: Željko Đođo

Tuning Caffe iz Stobreča u konkurenciji seniorki, te Nevera iz Viškova kod seniora pobjednici su jubilarnog 20. ekipnog prvenstva Hrvatske u pikadu koje je od 3. do 5. svibnja održano u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju.

To je konačni epilog trodnevnog natjecanja koje je u Grad uskoka dovelo blizu 700 pikadista iz cijele Hrvatske, ali i igrače iz Austrije, Francuske, Belgije, Slovenije i BiH koji su nastupili na premijernom izdanju međunarodnog turnira Croatia Open EDU Ranking.

Iako je Split uz Zagreb i Rijeku najjači centar kada je u pitanju ženski pikado, Stobrečanke su donijele tek drugu titulu državnih prvakinja u Splitsko-dalmatinsku županiju nakon trijumfa splitske ekipe Double Out 2007. godine. Ekipa u sastavu Olja Pavlović, Ivana Tadić, Ana Mamut, Mia Cokarić i Ana Kamber u finalu je pobijedila zagrebački Coloseum koji je krcat aktualnim i bivšim reprezentativkama, dok je bronca pripala ekipi Bila Boja iz Splita.

- Nadali smo se da bi mogli ugrabiti medalju jer smo zadnje dvije sezone bili odmah do Bile Boje u ženskoj ligi Splitsko-dalmatinske županije, a one imaju dvije aktualne reprezentativke i među najboljim su ekipama u državi. Ali da ćemo osvojiti državno prvenstvo u trećoj sezoni postojanja kluba to nismo očekivali tako da smo svi skupa presretni – rekao je osnivač i predsjednik Pikado kluba Tuning Caffe Slaven Krstić koji nakon trijumfa u finalu nije uspio suzdržati suze.

POKLON ZA 15. GODIŠNJICU KLUBA

Nevera iz Viškova kod Rijeke prošle je sezone u finalu izgubila od zagrebačke ekipe Janje Alfa Team koju predvodi Boris Krčmar, ponajbolji svjetski igrač elektroničkog pikada, a ove godine ponovo su se sudarili u finalu s tim da je Nevera došla iz repasaža pa su im trebale dvije pobjede za zlato. U prvoj su nakon prave drame slavili sa 9:8, uz ključni bod koji je donio Igor Šestan, dok je u drugoj bilo 9:7 uz ključnu pobjedu Jasmina Hodžića. Uz njih dvojicu ekipu su činili još Veljko Tibljaš, Sandi Karavidić, Đani Vincan i Josip Vdović.

- Ovo nam je najljepši mogući poklon za 15. godišnjicu kluba koju smo proslavili prije par mjeseci. Ovo je ukupno četvrta titula državnog prvaka u klupskoj povijesti, treća za mušku ekipu dok su naše djevojke zlato osvojile prošle godine. Da nije bilo zdravstvenih problema s dvije igračice uvjeren sam da bi djevojke obranile naslov što bi bilo prvi put da obje titule državnih prvaka odu u isti klub – rekao je predsjednik PK Nevera Jasmin Hodžić.

Bronca je pripala ekipi Ban Jelačić iz Zaprešića.

U konkurenciji drugoligaša slavila je zagrebačka ekipa Gornji Stenjevec koju je predvodio aktualni juniorski prvak Europe Matija Gazibara, dok je u Trećoj ligi najbolja bila ekipa Madis iz Bestovja.

KOMPLETNI REZULTATI

SENIORKE……..(xls)…(pdf)
SENIORI 1. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 2. LIGA……..(xls)…(pdf)
SENIORI 3. LIGA……..(xls)…(pdf)

OSVAJAČI PEHARA

SENIORKE – 501 MO
1. Tuning Caffe (Stobreč)
2. Coloseum (Zagreb)
3. Bila Boja (Split)

SENIORI 1. LIGA – 501 DO
1. Nevera (Viškovo)
2. Janje Alfa Team (Zagreb)
3. Ban Jelačić (Zaprešić)

SENIORI 2. LIGA – 501 MO
1. Gornji Stenjevec (Zagreb)
2. Stars (Karlovac)
3. Arena (Solin)

SENIORI 3. LIGA – 501 SO
1. Madis (Bestovje)
2. DPO (Zagreb)
3. Posejdon 3 (Kaštel Kambelovac)

———————————————————

KONAČNI POREDAK SVIH EKIPA

SENIORKE – 501 MO
1. TUNING CAFFE (Stobreč)
2. COLOSEUM (Zagreb)
3.  BILA BOJA (Split)
4.  PETRINJKE (Petrinja)
5. MORČIĆ (Rijeka)
5. VEDORA (Split)
7. DIŠPET (Ražine)
7. DOUBLE OUT 2009 (Split)
9. DOMINO (Rijeka)
9. NEVERA (Viškovo)
9. PEGAZICE (Dužica)
9. SLOGA FRAJLE (Greda Sunjska)
13. ALL STAR (Mali Lošinj)
13. BARRAMUNDI (Podstrana)
13. DREAM TEAM KVIM (Zagreb)
13. FRIC (Solin)
17. CAFFE BAR ERNA (Senj)
17. MICE (Gradište)
17. ROMANO MACE (Rijeka)
17. SCHPAJZ GIRLS (Županja)
17. TRNINE LADIES (Zagreb)
17. ZELENE ČAROBNICE (Mahično)

SENIORI 1. LIGA – 501 DO
1. NEVERA (Viškovo)
2. JANJE ALFA TEAM (Zagreb)
3. BAN JELAČIĆ (Zaprešić)
4. INPORIUM (Varaždin)
5. DARKWOOD (Županja)
5. SPLIT LONDRA (Split)
7. QUATTRO (Zagreb)
7. POSEJDON 2 (Kaštel Kambelovac)
9. DREAM TEAM PETRINJA (Petrinja)
9. ETNO PUB (Županja)
9. PLAY DARTS (Rijeka)
9. ROMANO (Rijeka)
13. PAN (Sisak)
13. PANDA RAVNICE (Zagreb)
13. POSEJDON (Kaštel Kambelovac)
13. STRMEC (Strmec Samoborski)
17. CITTY CAFFE (Gradište)
17. DOMINO (Rijeka)
17. FAIR PLAY (Gornji Desinec)
17. OSKAR (Sisak)
17. PANCHO (Selci Križovljanski)
17. PETICA (Samobor)
17. VRBIK 04 (Zagreb)

SENIORI 2. LIGA – 501 MO
1. GORNJI STENJEVEC (Zagreb)
2. STARS (Karlovac)
3. ARENA (Solin)
4. AGRAM (Zagreb)
5. MOJI SRDOČI TEAM (Rijeka)
5. PIKADO KLUB SENJ (Senj)
7. DC SUNSET (Zagreb)
7. SHPITZA (Solin)
9. BRUNO AJNC (Gornji Laduč)
9. PLAYBOY (Kastav)
9. STABLINA (Stablina)
9. TAURUS COMTEL (Rijeka)
13. A2 (Vrpolje)
13. SLOGA GREDA SUNJSKA (Greda Sunjska)
13. SOVE SOVINJAK (Buzet)
13. SVIRČE (Jelsa)
17. APOLON (Karlovac)
17. BOOMERANG 1 (Donja Pušća)
17. INFERNO 2 (Ivanec)
17. JAZINE 2 (Zadar)
17. LOW SCORE (Županja)
17. PETRA (Solin)
17. PIRAMIDA (Slavonski Brod)
17. THUNDER (Rovinj)

SENIORI 3. LIGA – 501 SO
1. MADIS (Bestovje)
2. DPO (Zagreb)
3. POSEJDON 3 (Kaštel Kambelovac)
4. DIDOVINA (Split)
5. KOD GOLUBEKA (Križ Začretje)
5. RAGUSA (Dubrovnik)
7. GUMBEK (Zagreb)
7. VIKTORIJA (Gornji Laduč)
9. BARFLY (Varaždin)
9. GAJBA PROMET (Zagreb)
9. QUATTRO THUNDER (Sesvete)
9. TROPIC (Mali Lošinj)
13. BANZOGO (Šibenik)
13. DOWN TOWN (Zadar)
13. FOKUS 1 (Koprivnica)
13. KONOBA KATE (Mali Lošinj)
17. ATLIJA (Posavski Podgajci)
17. DIS (Rijeka)
17. MAESTRAL 2 (Sela)
17. MALI ODMOR (Karlovac)
17. MOJI SRDOČI (Rijeka)
17. PATRIOTI (Zagreb)
17. PLAYBOY INK (Rijeka)
17. PRVI (Slavonski Brod)

——————————————————————————————————————————
EKIPNO PH 2013. U subotu je odigran prvi dan državnog prvenstva u Senju

Vijest objavljena: 4. svibnja 2013.

BUBNJARI ZAČINILI SVEČANO OTVORENJE
Rano ispadanje braniteljica naslova iz Nevere

Napisao: Željko Đođo

Jubilarno 20. ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu započelo je na spektakularan način. Turnir koji se održava u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju službeno je otvorio gradonačelnik Darko Nekić, a glavna atrakcija ceremonije svečanog otvorenja bio je nastup domaće bubnjarske skupine “Samba ispod volte” koja je uz zvukove zaraznog brazilskog ritma već u prijepodnevnim satima do maksimuma podignula atmosferu među brojnim pikadistima pristiglima iz cijele Hrvatske.

Senjska bubnjarska skupina "Samba ispod volte" već je na ulasku u dvoranu podignula atmosferu među pikadistima

Ekipno PH se četvrtu godinu za redom, odnosno šesti put u zadnjih sedam godina održava u Gradu uskoka u kojemu se pikadisti osjećaju kao kod kuće.

- Budući je ovo jubilarno 20. izdanje ekipnog PH morali smo cijeli događaj začiniti dodatnim sadržajem pa smo više pažnje posvetili ceremoniji svečanog otvorenja. Nastup bubnjarske skupine “Samba ispod volte” pokazao se kao pun pogodak, a najbolja potvrda toga su salve pljeska koje su zaradili od igrača – rekao je Darko Plazek, tajnik Hrvatskog pikado saveza.

Državnu himnu izvela je ženska klapa “Senjkinje”, a burni pljesak zaradile su i djevojčice iz plesne skupine Maya’s Dance Nation za svoj atraktivan nastup. Uz gradonačelnika Nekića koji je pozdravio sve prisutne pikadiste te izrazio želju da se ovaj događaj i dalje održava u Senju, na otvorenju su bili još Mate Vukoja, predsjednik HPS-a, te Krešimir Lopac, predsjednik Pikado kluba Senj koji ima status suorganizatora ekipnog PH.

OPROSTILE SE BRANITELJICE NASLOVA

Ceremonija otvorenja 20. ekipnog PH napunila je tribine Sportske dvorane Robert Barbić Beli

Turnir koji se održava od 3. do 5. svibnja uvertiru je imao u petak kada je održan međunarodni turnir Open EDU Ranking uz nastup igrača iz Austrije, Francuske, Belgije, Slovenije i BiH. U subotu je pak započelo 20. ekipno PH na kojemu se u svakoj od četiri kategorije natječu po 24 ekipe koje se bore za naslove državnih prvaka.

Iako je prvi dan protekao bez velikih iznenađenja, jedno se ipak dogodilo. Naime u 1. kolu na listi 16 ekipa Nevera iz Viškova, braniteljice naslova prvakinja Hrvatske, poražene su od ekipe Sloga Frajle iz Grede Sunjske rezultatom 9:8. Riječanke su u Senj doputovale sa samo četiri igračice, s tim što je Ivona Baković trudna i cijelog dana je osjećala mučninu te je igrala samo zbog toga da suigračice ne ostavi na cjedilu.

Reprezentativka Vlasta Stankić je maksimalno vukla, protiv Frajli je dobila sva četiri pojedinačna meča te slavila u paru s Andreom Pahor, ali to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Nakon toga su na lijevoj strani pobijedile Dream Team Kvim (9:3), ali već u sljedećem kolu namjerile su se na Splićanke iz ekipe Double Out 2009 s kojima su bile u skupini i slavile rezultatom 10:7. No, ovog puta raspoloženije su bile Splićanke koje su sa 9:6 eliminirale braniteljice naslova. Stankić je opet vukla, dobila je prva tri pojedinačna meča, ali kada je u četvrtom krugu i ona izgubila protiv sjajne Ane Urlić koja je dobila sve četiri utakmice bio je to kraj za Neveru.

RIJEČKI MORČIĆ MEĐU ELITOM

Gradonačelnik Senja Darko Nekić pozdravio je pikadiste u društvu s predsjednikom HPS-a Matom Vukojom

Najugodnije iznenađenje je ekipa Morčić iz Rijeke koja se probila do polufinala desne strane gdje će im sutra (nedjelja) s početkom u 10:00 sati protivnice biti ekipa Tuning Caffe iz Stobreča predvođena Oljom Pavlović i Ivanom Tadić koje u subotu nisu izgubile nijedan meč.

U drugom polufinalu će se sudariti prve favoritkinje za zlato, ekipa Bila Boja iz Splita koja je reprezentativkama Đurđici Delić i Jasni Šegvić pridodala još i Vlatku Lešić, protiv prvakinja Grada Zagreba, ekipe Coloseum koja je također krcata što aktualnim (Nevenka Šalat Franičević), što bivšim reprezentativkama (Ivana Čavar, Anita Zidar, Tanja Perić).

Na strani poraženih još će se sudariti ekipa Petrinjke protiv već spomenutog Double Out 2009, te šibenski Dišpet protiv splitske Vedore.

IVEZIĆ DONIO SLAVLJE SPLIT LONDRI

Državnu himnu izvela je ženska klapa Senjkinje

Kod muških je u elitnoj Prvoj ligi najzanimljiviji susret prvog dana bio dalmatinski derbi, sudar ekipa Posejdon 2 iz Kaštel Kambelovca i Split Londre u drugom kolu na listi 16. Kao što se i očekivalo meč je bio super napet i neizvjesan do samog kraja, Vladimir Lešić je vukao za Posejdon s tri pobjede (uz jedini poraz od Tončija Restovića), dok su kod Londre prednjačili spomenuti Restović (jedini bez poraza) i Filip Galović s po tri pobjede.

Londra je u četvrti krug ušla s vodstvom 8:5, ali stvari su u neizvjesnost vratili Lešić i Ivan Bilela pobjedama protiv Galovića i Stipe Malenice, a ključnu pobjedu donio je Danijel Ivezić u sudaru s Damirom Petrošićem koji je u igru ušao umjesto Mire Buhe.

Tako će se u sutrašnjem nastavku programa u polufinalima desne strane sudariti dvostruki branitelj naslova prvaka Hrvatske, zagrebački Janje Alfa Team s Borisom Krčmarom, protiv županjskog Darkwooda, dok će Split Londra snage odmjeriti s ekipom Ban Jelačić iz Zaprešića, aktualnim osvajačima Kupa RH. Na lijevoj strani će Posejdon 2 popravak tražiti u sudaru s riječkom Neverom, dok zagrebački Quattro za protivnika ima najbolju varaždinsku ekipu Inporium.

GAZIBARA PREDVODI GORNJI STENJEVEC

Pikadisti su pljeskom popratili nastup plesne skupine Maya's Dance Nation

Aktualni juniorski prvak Europe Matija Gazibara predvodi ekipu Gornji Stenjevec koja je među favoritima za osvajanje zlata u konkurenciji drugoligaša. Protivnik Gornjem Stenjevcu u polufinalu desne strane će biti karlovačka ekipa Stars, dok će se u drugom polufinalu sučeliti riječki Moji Srdoči Team predvođen dvojcem Goran Grković i Branko Gak, protiv solinske Arene.

Na lijevoj strani će se sudariti zagrebački DC Sunset protiv domaćeg Pikado kluba Senj, te Shpitza iz Solina protiv Agrama iz Zagreba.

I u konkurenciji trećeligaša ekipu koja je među favoritima za zlato predvodi jedan junior, i to aktualni svjetski prvak u uzrastu do 15 godina starosti Josip Ljubas iz Kaštel Kambelovca. Njegovoj ekipi Posejdon 3 protivnik će biti splitska Didovina, a u drugom polufinalu dubrovačka Ragusa će odmjeriti snage s ekipom Madis iz Bestovja.

Na Ekipnom PH je nastupilo oko 650 pikadista iz cijele Hrvatske

Na lijevoj strani će se Viktorija iz Gornjeg Laduča sudariti protiv ekipe Kod Golubeka iz Križ Začretja, te zagrebački sudar ekipa DPO i Gumbek.

REZULTATI OD SUBOTE

SENIORKE……..(pdf)
SENIORI 1. LIGA……..(pdf)
SENIORI 2. LIGA……..(pdf)
SENIORI 3. LIGA……..(pdf)

.

.

 

Bivši košarkaš Zoran Kalpić zaljubljenik u pikado

Iako se trudio ničime ne privući pažnju i biti samo jedan od sudionika, kada si visok dva metra i poznati si bivši sportaš teško se provući nezamjećen. Zoran Kalpić jedan je od šibenskih košarkaških dragulja koji je još daleke 1987. godine na juniorskom svjetskom prvenstvu u talijanskom Bormiju bio član reprezentacije bivše države zajedno s Tonijom Kukočem, Dinom Rađom, Vladom Divcem, Aleksandrom Đorđevićem… Selekcije koja je u finalu lakoćom dobila reprezentaciju SAD-a za koju su nastupale kasnije NBA zvijezde Gary Payton, Larry Johnson, Stacey Augmon…

Zoran Kalpić je nastupio sa svojom ekipom Banzogo

Danas je Kalpić sportski direktor Košarkaškog kluba Šibenik, a uz brojne obaveze koje ima sve više vremena posvećuje pikadu.

- Moja ljubav prema pikadu traje već dugo, uostalom ja sam jedan od osnivača Pikado kluba Banzogo, a sada sam odlučio i više se igrački aktivirati. Prvi sam put na Ekipnom PH i oduševilo me ovo što sam vidio, tolika količina pozitivne energije i entuzijazma, iskrenog i prijateljskog druženja s hrpom ljudi iz cijele Hrvatske je nešto što odavno nisam doživio – rekao je Kalpić.

Iako je Banzogo završio na diobi 13. mjesta nije se nimalo razočarao.

- Kao i svaki sportaš učinit ću sve što je u mojoj moći da pobijedim, ali ako je netko bolji od mene pružit ću protivniku ruku i čestitati mu. To je još jedna stvar koja me oduševljava kod pikadista, iako svi žele pobijediti nisam doživio niti jednu nekorektnu situaciju nakon pobjede ili poraza. Čini mi se da u ovom sportu ima više fair playja negoli u mnogim drugim – zaključio je Šibenčanin.

——————————————————————————————————————————
EKIPNO PH U petak u Senju kao uvertira državnom prvenstvu odigran Open EDU Ranking

Vijest objavljena: 3. svibnja 2013.

Sjajan početak pikado fešte u Senju,
slavljenici Đurđica Delić i Boris Krčmar

Napisao: Željko Đođo

U petak se dogodila sjajna uvertira za jubilarno 20. ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu koje se 4. i 5. svibnja održava u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju. Odluka da se organizira međunarodni turnir Open EDU Ranking dan prije državnog prvenstva pokazala se kao pun pogodak za Hrvatski pikado savez jer je u Senj već u petak doputovalo blizu 150 igrača što je premašilo sva očekivanja.

Turnir koji se boduje za Europsku masters listu privukao je igrače iz Austrije, Belgije, Francuske, Slovenije i BiH, a najviše razloga za zadovoljstvo na kraju su imali Splićanka Đurđica Delić te Zagrepčanin Boris Krčmar koji su pobjedama osvojili najviše bodova koji će im pomoći da poprave svoje pozicije na EDU listi.

Detalj s turnira u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju

Đurđica Delić u finalu je pobijedila Riječanku Vlastu Stankić, kolegicu iz reprezentacije i svoju najveću rivalku s kojom već nekoliko godina vodi žestoke okršaje. Na taj je način Delić osvojila 20,5 bodova te smanjila zaostatak za vodećim dvojcem u ukupnom poretku EDU liste, Talijankama Laurom Ariani i Talitom Biagetti.

DVIJE HRVATICE U TOP 5

Stankić je osvojila 16,5 bodova i sa šestog se probila na peto mjesto u ukupnom poretku pretekavši Sonny Klein Kemp iz Luxemburga. Dakle čak dvije naše igračice trenutačno se nalaze u Top 5 ukupnog poretka Europske masters serije što je fantastično ostvarenje. Za jedno mjesto napredovala je još jedna Splićanka, Jasna Šegvić koja se popela na 15. mjesto.

Broncu je osvojila sjajna Francuskinja Fatiha Dini koja je jedine poraze doživjela upravo od Delić i Stankić. Četvrta je bila Riječanka Danijela Grganović, dok su na diobi petog mjesta završile spomenuta Jasna Šegvić te Austrijanka Andrea Sohm.

KRANJČINA PROPUSTIO PRILIKU

BiH reprezentativac Alihajder Hadžipašić pobijedio je Krešu Kranjčinu

Kod muških su se u finale probila dvojica najboljih hrvatskih pikadista, a Boris Krčmar je nakon trijumfa u finalu Pojedinačnog PH krajem ožujka u Sesvetama, još jednom potvrdio da je u boljoj formi od Splićanina Vladimira Lešića. Krčmar je tako osvojio velikih 35 bodova i probio se na osmo mjesto u ukupnom poretku EDU liste.

Veliku priliku da preuzme vrh ukupnog poretka propustio je Krešo Kranjčina koji je imao zaostatak za vodećim Nijemcem Karstenom Bottom od svega 15 bodova. Ali Zagrepčanin nije imao svoj dan, prvo ga je pobijedio BiH reprezentativac Alihajder Hadžipašić, a iz turnira izbacio Splićanin Filip Galović. Tako je Kranjčina završio na diobi 17. mjesta te sa osvojenih 5,5 bodova uspio tek malo smanjiti zaostatak za spomenutim Bottom.

Broncu je osvojio belgijski reprezentativac Taguy Borra, dok je četvrti bio Zdravko Antunović koji se zahvaljujući tome probio na osmo mjesto u ukupnom poretku EDU liste. Na diobi petog mjesta završili su Ante Krnić iz Konjevrata i Dragutin Pečnjak iz Bistre.

OLJA PAVLOVIĆ OSVOJILA WARM UP

Dan je započeo neslužbenim Warm Up turnirom

Kao predigra za Open EDU Ranking u petak je igran neslužbeni Warm Up turnir u disciplini 501 MO u kojoj je u konkurenciji dama slavila Splićanka Olja Pavlović. U finalu je pobijedila sugrađanku Mariju Domazet, dok je broncu osvojila Marilda Pavletić iz Roča.

Kod muških je u konkurenciji čak 85 igrača svoju dominaciju potvrdio Boris Krčmar pobjedom u finalu protiv Alana Ljubića iz Zagreba. Broncu je na radost domaćih navijača osvojio ponajbolji senjski pikadista Duško Đekanović.

Sutra (subota) s početkom u 10:30 sati započinje Ekipno PH na kojemu će nastupiti čak 95 ekipa iz cijele Hrvatske, a naslove prvaka će pokušati obraniti ekipa Nevera iz Viškova u konkurenciji dama, dok će kod muških zagrebački Janje Alfa Team predvođen Borisom Krčmarom loviti svoju treću uzastopnu titulu državnih prvaka.

KOMPLETNI REZULTATI…….(xls)…(pdf)

SLAVLJENICI OD PETKA

OPEN EDU RANKING DAME – 501 DO (21 igračica)
1. Đurđica Delić (HRV)
2. Vlasta Stankić (HRV)
3. Fatiha Dini (FRA)

OPEN EDU RANKING MUŠKI – 501 DO (60)
1. Boris Krčmar (HRV)
2. Vladimir Lešić (HRV)
3. Tanguy Borra (BEL)

WARM UP DAME – 501 MO (25)
1. Olja Pavlović (HRV)
2. Marija Domazet (HRV)
3. Marilda Pavletić (HRV)

WARM UP MUŠKI – 501 MO (85)
1. Boris Krčmar (HRV)
2. Alan Ljubić (HRV)
3. Duško Đekanović (HRV)

Open EDU Ranking dame (slijeva): Đurđica Delić, Vlasta Stankić i Fatiha Dini

Open EDU Ranking muški (slijeva): Boris Krčmar, Vladimir Lešić i Tanguy Borra

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Warm Up dame (slijeva): Olja Pavlović, Marija Domazet i Marilda Pavletić

Warm Up muški (slijeva): Boris Krčmar, Alan Ljubić i Duško Đekanović

——————————————————————————————————————————

ARHIVA

16. EKIPNO PH, Požega, 17-19. travnja 2009.…..(izvještaj)

17. EKIPNO PH, Senj, 21-23. svibnja 2010.…..(izvještaj)

18. EKIPNO PH, Senj, 15-17. travnja 2011.…..(izvještaj 1. dan2. dan)

19. EKIPNO PH, Senj, 27-29. travnja 2012.…..(izvještaj)

—————————————————————————————

Ekipni prvaci Hrvatske od 2003. godine

Godina Mjesto Žene Muški 1. liga Muški 2. liga Muški 3. liga
2003. Poreč Blic (Rijeka) Nevera (Viškovo) Janje (Zagreb) Gornji grad (Križevci)
2004. Poreč GIM (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Splićanka (Split) Tiffany (Rijeka)
2005. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Magic (Makarska) Bat-Sherwood (Županja)
2006. Požega Taurus 26 (Rijeka) TGH Vegos (V. Gorica) Janje B (Zagreb) Štacion (Matulji)
2007. Senj Double Out (Split) Gorovo (Opatija) Štacion (Matulji) Club 57 (Šibenik)
2008. Senj Dream Team Kvim (Zagreb) Split Londra (Split) Bounty (Zagreb) Đir Promet Roč (Roč)
2009. Požega Domino Sport bar (Rijeka) Taurus Comtel (Rijeka) Domino (Rijeka) Ban Jelačić (Zaprešić)
2010. Senj Panda Argument (Zagreb) Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac) Varaždin (Varaždin) Dream Team Petrinja (Petrinja)
2011. Senj Janje Alfa Women Team (Zagreb) Janje Alfa Team (Zagreb) Posejdon (Kaštel Kambelovac) Jelsa (Jelsa, Hvar)
2012. Senj Nevera (Viškovo) Janje Alfa Team (Zagreb) Posejdon (Kaštel Kambelovac) Catacomba Tropic (Mali Lošinj)
2013. Senj Tuning Caffe (Stobreč) Nevera (Viškovo) Gornji Stenjevec (Zagreb) Madis (Bestovje)